Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: 2020 <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

tirsdag 12. mai 2020

Æ har en mistanke

I dag fikk jeg beskjed om å ta en kopi av noen små væsker.    Jeg vil tippe at dette blir neste prosjekt. Det er nu artig at jeg kanskje er i forkant med å annonsere produksjon før den er startet.

 Ho har ikke bestilt noe mønster, så det blir sikker fritt etter bildet.   Vi får se.  Skal holde dokker orientert.  Ha en fin dag.




lørdag 25. april 2020

Det øker med følgere

Instagram er noe rart.   Bare etter noen dager etablert med «minkonequilter» på Instagram, så har antall følgere økt til 13 personer.   Jeg tror neppe at alle som er følgere er veldig interessert i Quilting.  I alle fall så ser jeg at en person med navnet Thomas Dybdahl er «følger».   Jeg vet at det er en kjent musiker og artist med samme navn.   Kanskje det er han.  

Kanskje han har lyst til å lære lappeteknikk.    Hysj, vi må ikke skremme han bort.   Jeg må late som om det oppfattes som helt naturlig at han er «følger».  Dokker skal se at det komme flere kjendiser som «følgere» etterhvert.   Dette er bare starten!

Vel, når jeg ser nærmere på profilen hans, så er det ikke profilbilde helt likt med slik jeg vet han ser ut.    Det var veldig lite følgere han hadde også, men det er litt tidlig å trekke noen konklusjoner nå.  Thomas Dybdahl følger «min kone quilter».


God helg.

mandag 20. april 2020

Nå skal jeg prøve Instagram

Det er lenge siden det har vært skrevet på denne bloggen, og jeg ble faktisk overrasket over at den fortsatt eksisterte på nettet.    Koronatiden har medført at jeg har surfet mer på nett enn normalt, og jeg tenkte at å bruke instagram i stedet for blogg, var en enklere måte enn blogg, å vise hva kona drev med.

Når jeg nå finner ut at bloggen fotsatt eksisterer, så kan jeg jo legge ut et blogginnlegg om at det er åpnet en Instagramkonto som heter #minkonequilter.




Da er det bare å trykke «følger» når du er inne for å se på arbeidene hennes.

Ps.  Jeg har også en Instagram-konto som viser hva jeg selv driver med.   Du er selvfølgelig også her hjertlig velkommen til å trykke «følger».  Denne konto finner du som:  #sohareide



Vi sees.