Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Det øker med følgere <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

lørdag 25. april 2020

Det øker med følgere

Instagram er noe rart.   Bare etter noen dager etablert med «minkonequilter» på Instagram, så har antall følgere økt til 13 personer.   Jeg tror neppe at alle som er følgere er veldig interessert i Quilting.  I alle fall så ser jeg at en person med navnet Thomas Dybdahl er «følger».   Jeg vet at det er en kjent musiker og artist med samme navn.   Kanskje det er han.  

Kanskje han har lyst til å lære lappeteknikk.    Hysj, vi må ikke skremme han bort.   Jeg må late som om det oppfattes som helt naturlig at han er «følger».  Dokker skal se at det komme flere kjendiser som «følgere» etterhvert.   Dette er bare starten!

Vel, når jeg ser nærmere på profilen hans, så er det ikke profilbilde helt likt med slik jeg vet han ser ut.    Det var veldig lite følgere han hadde også, men det er litt tidlig å trekke noen konklusjoner nå.  Thomas Dybdahl følger «min kone quilter».


God helg.