Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: desember 2008 <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

lørdag 20. desember 2008

Julekalenderen er kommet

Julen er her og barnebarna har fått seg julekalender. En quiltet julekalender selvfølgelig. Den første tok litt lang tid, men når den var ferdig, ja da sa det bare vips og så var en kalender til, ferdig.

Alle bør ha en quiltet kalender. Denne skal altså bruker hvert år og helst gå i arv. Her er det ringer som man kan knyte pakker fast til kalendere.

Kjempeflott, og min kone har fått mye skryt for denne produksjonen.


Da ønsker jeg alle besøkende en riktig god jul.


Svein Ove og min kone
Posted by Picasa

mandag 15. desember 2008

Ferie i Spania

Ja her sitter vi utenfor husveggen og har en Quiltefri ferie. Symaskinen er ikke med, men likevel kom det fram noen tallerkenunderlag som bare skulle kastes over, som ho sa. Vel, vel, det må man vel bare akseptere når man har muligheten til å slappe av med en god brandy.

Vi var forresten innom et marked her om dagen. Vi har vært der flere ganger før, og jeg vet at de ikke har stoffer som kan brukes. Det eneste som de har som kona kan bruke, er tråd. Det blir kjøpt inn i store plastnett. Trådsneller i alle fasonger og farger. Alle trådsnellene er tomme til neste gang vi reiser hit. Sånn er det bare.

Det kunne sikker være artig å høre om noen vet om noen som bor i Spania og som Quilter fast. Vi har vært litt rundt i byene i området, men foreløpig har vi ikke funnet noe. Gi meg et tips. Det blir en fin overraskelse når vi kommer til Spania neste gang.

Ha det bra med førjulstrevet.
Posted by Picasa