Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Ferien er startet <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

mandag 22. juni 2009

Ferien er startet

Nu er det endelig ferie for oss og sikkert for mange av dere. Skal nu prøve å blogge litt inni mellom slik som dere gjør. Fant et bilde av en løper som ble sydd sammen her for en tid tilbake. Vel, sydd sammen liksom. Jeg har ikke fulgt med hele tiden, det må jeg innrømme, men det liksom popper opp nye løper her og der.

Når man så setter seg ned og studerer løperne nærmere så skjønner man at det ligger ganske mye arbeid. Jeg prøvde å sette meg ned for å kalkulere hvor mange kutt eller skjær som er gjort, hvor mange sømmer som er sydd, ja da kom jeg til over tusen sømmer. Hvor mange meter tråd som går med blir bare gjetting, men det er sikker mange. Innkjøp av tråd skjer i alle fall i rimelige store plastposer, ikke bare enkeltvis.

Vel, dette skriver jeg bare for at dokker som ikke Quilter skal skjønne at dette er virkelig et pirk-arbeid og et uholdenhetsarbeid. De fleste gubber forstår ikke dette, og heller ikke jeg.

Jeg er bare imponert av at min kone har denne egenskapen. Fantastisk.


God sommer.

Snakkes.
Posted by Picasa