Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: To måneder siden sist <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

tirsdag 8. september 2009

To måneder siden sist

Du verden hvor fort tiden går. Det er to måneder siden sist jeg hadde et innlegg. Veldig mange har spurt om nårtid jeg skal skrive et nytt innlegg eller om jeg er sluttet å skrive. - Ja jeg har faktisk fått mange rare spørsmål også.

- Er kona blitt lam i begge armene så ho ikke kan sy? - Er du også begynt å sy slik at du ikke har tid til å skrive? Det siste spørsmål synes jeg var værst. - Tenk å tru at jeg har begynt å sy! Nei der går grensen.

Kona syr og det holder. Det er jo begrenset hvor mange duker man kan ha på et bord. Selv om det er fint med puter i en sofa, så skal man jo også kunne sitte i den.

Vi er nu ferdig med flere helger med vedhøgst. Kapping, klyving og stabling har vært aktivitetene på hytta de siste helgene. Og så sying. Vi har har tatt oss pauser inni mellom med kaffe og litt lesing, men kona syr. Ho e ivrig, og den neste store happeningen er KOBBELV. - Hva er så Kobbelv? - Ikke vet jeg, men dokker skjønne sikkert når jeg sier 80 stoffgale damer samlet på et hotell i 3-4 dager med symaskiner, godt humør og vinkartong.

Samling på Kobbelv hotell er faktisk blitt så populært for stoffgale damer i nordre Nordland og søndre Troms at hotellet ikke har plass til alle som ønsker å delta. Det har har man så løst ved at det arrangeres lappetreff to helger på rad med fulle hus. Kan det bli værre.

Snakkes.
Posted by Picasa