Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: En tur til Tromsø <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

torsdag 24. september 2009

En tur til Tromsø

Det har seg nu sånn inn i mellom, at det er noe reisevirksomhet for meg i mitt virke. Her først i uka så skulle jeg delta i noe møtevirksomhet i Tromsø. For å rekke møtestart så var det enklest å reise opp til Tromsø kvelden før, og så overnatte der.

Så har det nu seg sånn at kona er slik stelt at hun har anledning til å være med på slike småreiser. Ja, ho legg til side alt av syarbeid, pakker toalettsaker og er reiseklar på kort varsel. Sånn ble det denne gang også.

En tur til Tromsø med overnatting på hotell, en tur i byen når jeg sitter i møte, det er en fin avveksling. Litt god mat på resturant får vi jo også tid til.

Anledningen til en butikkrunde henger også høyt, og det forstår jeg godt når man trives med det. Det er nok noe som ligger i det kvinnelige gen, at byvandring inne i butikker hører naturlig med når man er på nye steder, og har tid til det. Sånn er nu kona i alle fall.

Av en eller annen grunn kommer ofte en bestemt setning automatisk av seg selv, ved slike anledninger. - Jeg skal ikke handle så mye, jeg skal nu mest bare se. Eller når hun kommer tilbake fra byturen; - se her, 70% av rød pris, på denne, og halv pris for denne.

Jeg forventet også at vi skulle ha bilen full av ulike stoffer når vi kjørte hjem, men nei. Hun kom fra byen uten så mye som en eneste bunt. - Riktignok var det noen bærenett med klær, men hovedsaklig til barnebarna. Noe har skjedd tenkte nu jeg.

På turen hjemover ymtet jeg frampå om hun ikke fant noe stoffer i Tromsø. - Vet du, jeg fikk ikke tid, fikk jeg til svar. - Men du skal bare stanse på Bardufoss, for der har de en butikk som heter Sy og Strikk. Dermed var det bare å legge turen innom der. - Jeg ble selvfølgelig sittende i bilen å vente med en avis. - Dette kommer til å ta noe tid, tenkte jeg.

Etter noe tid så måtte jeg inn på leiting, og riktig nok der står hun. Helt fokusert mot stoffreolene med brettet ferdigklippede biter i alle kulører.
Jeg tror jaggu at håndarbeid, sying, stikking osv. også ligger fast en plass i det kvinnelige gen.

Snakkes.