Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Antarktis zoo i nord <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

onsdag 18. november 2009

Antarktis zoo i nord

Nu er produksjonen av smågaver til jul inne i en topp. Akkurat nu vagger det rundt et dusin pingviner uten innhold og mening. Smågaver liksom. -Ho har skjært, sydd, klippen og stappet fyllmass så det halve kunne vært nok. Det vrimler av dem. Ulike stadier av ferdigstillelse.

Får nu bare håpe at jeg ikke røper for mye. Akkurat nu er kona ute å lufter symaskinen. En bag med stoffer, en bag med halvferdige sysaker, og en bag med symaskin, brett og diverse annet utstyr. Hun er på Lappetøttene Quilteklubb.

- Synes du vi skal ha en sjøl, spurte kona her om dagen. Ikke vet jeg akkurat hvorfor, men det bare datt ut av meg et Nei. -Da skulle dokker ha hørt.

- Mene du at jeg skal sitte her å sy gaver til venner og bekjente og så vil du ikke ha en sjøl??? Det blei en liten tenkepause akkurat da, følte jeg.
- La meg nu se hvordan de blir til slutt når den er fyllt opp med druesaft, fikk jeg nu endelig kommentert. Kommentaren hadde effekt. - Joda, de ser litt slapp ut akkurat nu, men de blir fin, svarte kona.

- Enig, fikk jeg puttet inn uten at det virket for lite overbevisende. - Vi må jo forsøke en av pingvinene med vin, før jeg kan uttale meg helt sikkert.

Stemningen reddet igjen.


Snakkes.
Posted by Picasa