Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Toppsesongen er igang <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

tirsdag 17. november 2009

Toppsesongen er igang

Kona er hjemme og nu går det for fullt med Quiltingen. Det er tydelig at en ferietur i Spania og en påfølgende langweekend på Quiltetreff har gjort godt. Nu jobbes det for å få ferdig julegaver og juleutstillingsvarer.

Flere har spurt hvordan det gikk når jeg kom på flyet da jeg skulle overraske kona. Jeg må bare innrømme at det var et bra opplegg, men jeg klarte ikke å holde meg. I en telefonsamtale før ho startet hjemreisen så kom det en forsnakkelse fra meg, og da var hele opplegget røpet. - Vel vi hadde et flott gjensyn likevel. Middag på Gardermoen er ikke så galt det heller.

Tilbake til Quilteproduksjonen. Ho har faktisk så mye på gang nu at ho har tatt i bruk kjøkkenet også. Symaskinen på kjøkkenbordet og hele benken som skjærebord. Jeg lurte meg til å ta et bilde av det hele, men jeg fikk forbud på å bruke bildet med alt spredd utover.

Et sladdet bilde kunne gå, og da ble det slik. Det er forsåvidt ikke så galt som det ser ut som. Symaskinen er skjøvet tilside når vi spiser middag.


Snakkes.