Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Ikke alle tenker på vin <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

tirsdag 29. desember 2009

Ikke alle tenker på vin

Ja så er den verste julestria over. Handling, forberedelser og vasking er nu borte. -Altså alt er spist, alle gaver delt ut og huset trenger en ny vask. I denne jula har det vært fullt hus og stormende jubel. 5 barnebarn, 3 barn og 2 svigerbarn, foreldre og søsken har gledet med sitt nærvær. Veldig hyggelig. -Normalt er det bare vi tre. - Jeg, kona og symaskinen.

PingVIN gavene, som ble masseprodusert før jul, falt også godt i smak. - Det var ikke alle som skjønte hva den skulle brukes til, men noen takketelefoner oppklarte mange ting. - Det er faktisk ikke alle som tenker på vin når de får en gave, det var tydelig. - Noen trodde den skulle brukes til å ha tomme plastbærenett i, men de syntes hulle var litt lite for å få inn plastposten. - Andre trodde den skulle stå på badet for å ha en såpedispenser inn i. - Det funket ikke!

- Noen hadde presset ei kaffekanne inn i pingvinen, men som dokker skjønner, det var ingen suksess. - Så har vi de som koblet denne sammen med vin. - Her har vi to varianter. - De ene løsningen var den rette, de reiv ut plastbeholdere, fikk den stappet i pingvinen, og satt seg fornøyd ned med et glass vin. - Så har vi den andre varianten. - Strevde lenge med å få inn hele vinkartongen inn i pingvinen. - Kuttet av topphjørnene og brettet pappen slik at det skulle være mulig å få tappetuten ut av hullet.

Det hele skulle vært filmet. - Jeg og kona fant ut at våre venner og bekjente drikker alt for lite vin.

Kanskje dokker har lignende eksempler på ulike forsøk på å få pingVINen til å fungere.

Fortsatt God Jul.


Snakkes.
Posted by Picasa