Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: God Nyttår folkens <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

torsdag 31. desember 2009

God Nyttår folkens

Nu er det like før vi skriver et nytt årstall. Et vanlig utsagn i min alder er at man synes tiden går fortere og fortere. - En på jobb påsto at ett følt leveår er omvendt proporsjonal med alderen. Dess eldre du blir dess kortere blir det følte året. Men heldigvis så er alder ingen hindring i de fleste tilfeller.

Det som teller er den følte alder. - Midt i tjueårene passer perfekt for meg. -Jeg kan ikke tenke meg at det er noen Quiltedamer som føler seg eldre enn det heller.

Vel, nu er hele julebesøket reist hjem til sitt. Spisebordet skal nu få hvile. Det har vært en minnerik jul for oss.

Nu står det nye året for tur, og det er allerede begynt å plottes inn på kalenderen diverse Quiltekurs, quiltetreff, hvem som har kaffekoking på Quiltekveldene og annet Quiltenytt. Det blir ikke mere sying i år, men planene er altså mange for neste år.

Da gjenstår det bare å ønske alle et riktig godt og innholdsrikt Godt Nytt år.


Snakkes i 2010.

Ove
Posted by Picasa