Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Halve byen etter strikkepinner <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

lørdag 13. februar 2010

Halve byen etter strikkepinner

Vi er en snartur i Spania nå. Det vil si at jeg er i Spania i forbindelse med jobben og så har kona fått være med. Det er jo koselig å få følge når man skal ut å reise, så slipper man jo å sitte aleine på et hotellrom å sture. Jeg har jobbsaker med og kona har håndarbeid med. Det vil si det var det ho mente ho hadde. Første kvelden så ble det et lite glass rødvin og så kom hun fram med strikkesakene sine. Fast rituale. Hun kan overhode ikke gjøre bare èn ting, for eksempel bare drikke rødvin. Neida, det skal strikkes samtidig.

Vel det er nu ikke det verste. Ho var ikke kommet lengere enn å fått opp sakene før et langt neeeeeiiiii kom høylydt. - Æ har glemt å ta med de korte strikkepinnene!?

Ikke skjønte nu jeg hva hun mente, der ho satt med et par lange pinner i hånda. -Hva er problemet spurte jeg. Det er vel ikke noe sak å gjøre de der pinnene kortere! - Kom hit med dem så skal jeg ordne det, bare fortell meg hvor kort du vil ha dem.

Nei det gikk ikke. Pinne var også for tykk mente hun. - Dæven, da blei jeg nærmest like fortvilt som henne, men ikke av samme grunn.

- Du mener vel ikke at det har noe å si om du har pinne nummer datt, selv om det står at du skal bruke pinne nummer ditt. Så fulgte en lang diskusjon som jeg ikke skal gjengi her.
I alle fall så skjer følgende: lørdag formiddag så legger vi ut på biltur for å finne stikkepinner med rett tykkelse. Jeg hadde forberedt meg på hva strikkepinner heter på spansk. Agujas de tejer.

En ting er sikkert og som dokker bør legge dokker på minne dersom dokker skal til Spania. Det er ikke strikkebutikker på hvert hjørne i Spania. Etter en halv tank med bensin og mange time rundt i bygatene bar det hjem med en bitte liten plastpose med noe korte og tynne strikkepinner i.

- Forresten, hva er det du skal strikke, fant jeg på å spørre om. Egentlig så skulle jeg ha latt være å spørre, fordi jeg hadde da sikkert vært i litt bedre humør i kveld. - Jeg skal jo strikke en klovn til barnebarnet, kommer det forsiktig fra kona.

EN KLOVN????!!!

Snakkes.