Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Nå er det rosa kjoler som gjelder <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

søndag 18. april 2010

Nå er det rosa kjoler som gjelder

Ja så har hverdagen vært her ei stund etter en flott påskeferie. Vi hadde oss en tur til Spania i påsken. Turen var bestilt lenge før prinsessa hadde gjort sin entre i Stavanger. Barnebarnet altså.

Dere kan tro at jeg forsikret meg at strikkepinner, synåler, garn, mønster og andre nødvendige ting var med til Spania. Å bruke tiden i Spania til innkjøp av slikt, er vi sluttet med.

Tiden ble likevel brukt til innkjøp. I Spania har de utrolig mye fin i barneklær i følge kona. Det ble besøk på de spanske markedene og alle bodene med barneklær ble nøye gjennomsøkt. Kona var på utkikk etter kjoler, rosa kjoler. Jaggu fant ho ikke kjoler. De er faktisk flotte. Underskjørt, kjole og jakke i hele sett. Det er sånn jeg hører kona forteller om kjolene.

Nu er flybilletter bestilt til Stavanger, så snart får vi ta prinsessa i nærmere øyensyn. Hittil har det bare blitt bilder. De er faktisk flink å ta bilder der nede. I går kom det 92 bilder, alle med forskjellig ansiktsuttrykk.

Jeg har fått forbud mot å vise bilde av barnekjolene fordi de foreløpig ikke er overlevert til mottaker. Selv om kjolene er beskrevet helt i detalje pr. telefon til Stavanger, så er det altså fotoforbud. Jeg kunne jo ha brutt fotoforbudet, men jeg føler at jeg ikke har helt oversikt over konsekvensene, så da er det best å la være.

Snakkes.