Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Jeg har bestemt meg <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

onsdag 15. juni 2011

Jeg har bestemt meg

Det er lenge siden jeg har blogget nå. Veldig lenge siden. Jeg kastet meg på bloggbølgen og her i vinter tenkte jeg å kaste meg på bølgen "Jeg slutter å blogge". Jeg har nu bestemt meg. Jeg skal fortsette å blogge om konas hobby.


Det har selvfølgelig skjedd en masse det siste året på Quiltefronten, som jeg kunne ha skrevet mye om. Det har bare ikke blitt sånn. Det er vel sånn for dokker også, det går litt i bølgedaler.


Nu står sommeren for dør og det vil sikkert bli mindre symaskin-dunking i et par måneder nå. Da blir det heller ikke så mye skriving siden bloggen omhandler Quilting (og ikke vin-smaking og grilling).


Derfor vil jeg nå benytte anledningen til å ønske alle en riktig god sommer, og jeg lover at kona skal sitte å sy hele høsten og vinteren igjennom.

Snakkes.