Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: De beste quiltere i verden <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

søndag 7. november 2010

De beste quiltere i verden


På messa i Huston er det samtidig en utstilling over de beste quilte-arbeider som quiltere fra hele verden har sendt inn. Quiltere sender inn sine arbeider til vurdering og de beste arbeider blir stilt ut i en egen utstilling på messen.

Jeg må bare innrømme at jeg hadde ikke trodd at det var mulig å få til noe så fantastiskt bare med nål å trå og noen stofflapper.

De beste arbeider ble premiert med 10.000 $ så det er jo noen kroner å hente her også.

Jeg sa til kona at ho måtte bare se seg godt rundt på denne utstillingen sånn at ho fikk et godt bilde av hva det var mulig å drive denne hobbyen til.

Ved alle quiltearbeidene sto opphavskvinnene og fortalte om sine bilder eller tepper, sin teknikk og hvordan hun gikk fram for å få til slike flotte arbeid. Her sto flokkevis med kvinnfolk og bare sugde inn informasjon.

Jeg tok noen bilder også rundt omkring, for det var veldig veldig flotte bilder, men kona tok flest.

Vel, jeg er fortsatt imponert. Dette må bare oppleves også for dokker mannfolk. ok, en time eller to holder, men det er jo mye annet artig å se her borte så det er ingen grunn for ikke å bli med.

Snakkes.