Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Kona har vært på helgekurs. <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

søndag 8. januar 2023

Kona har vært på helgekurs.

 Da har kona vært på kurs i hele helga.  Daisy Aschehoug, fra Nesodden har vært å gjennomført et kurs i hvordan sy buer.  Hmm, noe sånt trur jeg det var.    Ho er i alle fall ei aktiv dame på Instagram under Warmfolk.  Har også gitt ut ei bok som hun selger.   Kona i burgunderfarget genser så ut til å trives, og sa ho hadde lært mye.   

Har tillatt meg å låne noe bilder fra Daisy sin Instagramprofil.Jeg fant ut at jeg kunne sitte hjemme å male bilder.   Det var for kaldt til å gå ut, så det var deilig med huset for seg selv.  Jeg fyrte i ovnen, kokte meg ei stor kanne med kaffe, satte musikken litt høyere enn tillatt, og så gikk jeg i gang.  Her er min produksjon i helga.   Jeg fikk rekreasjon og kona fikk rekreasjon,  det tegner for å bli ei bra uke som kommer.   Ha ei fin uke.