Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Nu jobbes det mot julemessa 2023 <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

mandag 9. januar 2023

Nu jobbes det mot julemessa 2023

 Det er ikke kommet langt ut i nyåret før kona snakker om julemessa 2023.   Julemessa er Sjømannskirka sitt arrangement i november for å skaffe inntekt til driften av sjømannskirka.   Hvert år samles det inn rundt kr. 400.000,- i salg fra denne julemessa.   Et stort apparat av frivillige strikker, syr og hekler produkter som skal legges ut for salg.

Her er et bilde fra siste julemesse hvor kona er ansvarlig for bordet med Quilteprodukter.Under julemessen er det en rekke underholdningsinnslag, med flamenco-dans, mannequinoppvisning og sang, og selvfølgelig loddsalg.   Kake, grøt og svele er det også mulig å få kjøpt.   Dette er et meget godt arrangement, som virkelig går til noe nyttig.

Jeg legger nu ut ei lenke sånn at de som har lyst til å lese litt mer kan få det.  https://www.sjomannskirken.no/torrevieja/

Jeg tenkte nu i mitt stille sinn at tenk om alle som sitter rundt i Norges land å quilter, kunne donere ett produkt til sjømannskirka sin julemesse.   De som ønsket det kunne sy på et merke hvor det sto «gitt i gave fra …, til Sjømannskirken sin julemesse 2023.   De som da kjøpte produktet hadde da en hilsen fra de som hadde laget produktet, og hadde også en liten huskelapp på hvor de hadde kjøpt produktet.

Send bare en liten kommentar, så ordner gubben kontakt med kona.   Har daglig kontakt.