Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Her var det mye på nett <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

mandag 30. mars 2009

Her var det mye på nett

I det daglige virke så bruker jeg nettet hele tiden og det er ingen ting som forundrer meg lengere over hva som er mulig å finne på nettet. Jeg har nu surfet litt rundt etter Quiltesider på nettet. Jeg tenkte at jeg kunne nu orientere nabo-kjærringa og kona om alt som finnes på nettet om Quilting. Det er ikke det at de ikke er klar over det, de har allerede handlet stoff og mønster via nettet, men jeg vet ikke om de er klar over alt som finnes her ute.

I alle fall ble nu jeg veldig overrasket. Her er nettbutikker, blogger, hjemmesider og mange svært flotte sider. Jeg vet jo at det å lage slike sider tar mye tid, også det å holde en blogg oppdatert. Det er da jeg blir imponert. Fordi jeg også vet eksakt hva tid som ligger bak i å lage den minste pung, for ikke å snakke om et stort teppe eller en stor duk. Dokker jente er effektive. Skrive blogg, oppdatere hjemmeside, sy Quilting, og dokker gjør sikker mestparten i huset også .

Jeg har også leitet litt rundt om det finnes noen steder på nettet som er komplett på alle ting. Finnes det et nettsted hvor man får oversikt over alle nasjonale blogger, nettsteder, nettbutikker, quilteforreninger, quiltearrangement, blader, quilte-forum, bøker, mønster, programvare osv. Det kunne være interessant å vite om noen som har tips her.

Igjen, æ e imponert!

Snakkes.