Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Nu er det lenge siden sist <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

torsdag 26. mars 2009

Nu er det lenge siden sist

Æ trur pikadø det er produsert haugevis med duker, toalettmapper og løpere siden sist jeg skrev på bloggen, så nå er det på tide å gi litt livstegn. Det er rart, men som opplysning for alle som allerede ikke vet det, tiden flyr fort av og til. Det har i alle fall skjedd med meg. Det er tre måneder siden siste innlegg!

Nu er det snart påske og vi skal på "hytta". Her står kona i påskesola fra forrige påske. Skjønner du kor vi skal? Trenger ikke å tenke på skismøring akkurat, men vi kommer nok ikke bort fra smøring likevel.

Kona har planlagt at symaskinen skal med. - Skal du ha symaskinen med til Spania spurte jeg. - Ja, kom det fra kona. - Men vi skal jo fly med Norwegian og de har bare 10 kg i håndbagasje! - Ingen problem, jeg har sjekket vekten og alt som jeg trenger med veier bare 7,4 kg. Da var det avgjort.

Har akkurat vært i Alta på en dagstur. Hør på dette: Da æ fortalte at jeg skulle til Alta, så sprang kona direkte bort å henta et Quilteblad for å se om det var noen stoffbutikker i Alta. Hallo. Jeg skal reise i jobbsammenheng, gjorde jeg oppmerksomt på, men det ble tydelig overhørt.

Etter en liten stund så kom meldingen, .... nei det er vist ikke noe stoffbutikker der.

Jeg syntes jeg måtte gjøre henne oppmerksom på at det ville bli travelt med møte helt fram til at flyet gikk ned igjen, så det ville ikke blitt anledning til å handle stoff selv om det var et ti-talls butikker der oppe måtte jeg opplyse. - Å hadde det vært butikker der så hadde du nu sikkert fått tid, var svaret.

Rart, æ gikk rundt å var glad for at det ikke var stoffbutikker i Alta.

Snakkes.
Posted by Picasa