Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Merking av syproduktene <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

tirsdag 12. mai 2009

Merking av syproduktene

Forrige helg var vi på hytta vår, ca. 3 mil sør for Narvik. Vi holder på å male taket inne i stua og samtidig rydde litt i skuffer og skap. Da kom jeg over mange Quitprodukter; store duker, små duker, løpere og brikker.

Jeg syntes de var kjempefine, med flott sammensatte farger og de så veldig ordentlig ut. Jeg tok selvfølgelig bilder av alle tingene, men det var da ho sa nei. - Du legger ikke de bildene ut på bloggen din, kom det bittelitt skarp fra kona. Det var selvfølgelig nok til at jeg skjønte at her var det ikke mulighet til å diskutere.

Selvfølgelig måtte jeg prøve å diskutere litt, men som dokker ser, så måtte jeg gi meg. Ingen bilder.

Det jeg egentlig skulle skrive om var merking av syproduktene. For når jeg spurte om nårtid ho laget de syproduktene jeg fant, ja da kunne ho ikke svare på det. Det var da jeg foreslo at ho burde få en merkelapp hvor ho kunne merke med årstall og kanskje også et produksjonstall.

- Jeg har merkelapp nu, og det holder at jeg merker med mitt navn, mente kona. Det var da jeg tenkte at jeg skulle nu spørre dere.

Har dere merkelapp som viser årstall og kanskje produksjonsnummer, eller har dokker bare en merkelapp som viser at det er dere som har sydd produktet?

Finnes det forresten merkelapper hvor man kan broduère inn årstall og produksjonsnummer?

Jeg bare spør.

Snakkes.