Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Må selge motorsykkelen for å kjøpe stoff <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

tirsdag 26. mai 2009

Må selge motorsykkelen for å kjøpe stoff

Nu er beslutningen tatt. Motorsykkelen med tilhenger er lagt ut for salg. - Ja da kan jeg vel bestille noe stoff når du får den solgt, hører jeg fra kona.

- Jada, det er jo så lite stoff nu på syrommet at det er jo mulig å gå inn dit, svarer nu jeg. - Det som vi får for sykkelen skulle jo få stofflageret opp på normalt nivå, antyder jeg.

Nei, det blir nok ikke kjøpt stoff for salgsummen, det skal nu jeg sørge for.
Avgjørelsen om å selge Honda Goldwing 1500 SL var ikke lett å ta. Vi har hatt mange fine turer på denne sykkelen. Med tilhenger var det mulig å pakke uhemmet, selv om vi bare skulle på en helgetur.

Det er blitt færre og færre turer, og da fant vi ut at da kunne vi like godt selge sykkelen. Den er nu lagt ut på diveres nettsteder.

Så dersom det er noen som er interessert i å satse på motorsykkel i stedet for Quilting, så er det bare å ringe. - Egentlig vet jeg jo at det ikke er noen her inne som vil bytte bort Quiltehobbyen med en motorsykkel, men jeg tar det nu med likevel.

Snakkes.

For de som kjenner noen som kan være interessert:
http://www.finn.no/finn/preview/popup?finnkode=17591336
http://motorsykkelmarkedet.rubrikk.no/ShowItem.aspx?itemid=26531038
http://www.zett.no/motorsykkel__til_salgs.html?objectId=1583820&noCheck=true
Posted by Picasa