Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Kokebok Quilt <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

tirsdag 9. juni 2009

Kokebok Quilt

For noen uker siden var kona på besøk hos dattera i Oslo. Det var faktisk ikke handletur, men noe blei det handlet likevel.

Vel, det var ikke det jeg skulle fortelle om. - Det kan sikker dokker alt om, - handle altså.

Jeg skulle bare vise noen bilder av ei kokebok som kona gav til dattera vår i presang. Alle gode oppskrifter var sirlig skrevet for hånd og så var det hele satt inn i en perm, som selvfølgelig hadde Quilting på alle sidene.

Kona hadde selvfølgelig tatt bilder av produksjonen før den ble sendt til Oslo, men så skulle jeg bidra etter at presangen var sendt. -Altså, æ har ei god forklaring, men kort fortalt så blei bildene bare borte når jeg skulle overføre dem til PC'en.

Det får selvfølgelig ingeniøren høre hver gang jeg tar i fotoapparatet hennes. - Må du passe på så du ikke sletter bildene, er en vanlig uttalelse nå, når jeg skal ta bilder med hennes kamera.

Vel her er bildet, tatt av kona. -Ho måtte altså ta nye bilder.
- Noe mørkt synes jeg. Jeg skulle ha tatt bilde selv.


Snakkes.