Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Kona har reist <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

søndag 4. oktober 2009

Kona har reist

Overskriften er veldig viktig, har jeg hørt. Den skal være kort, beskrivende, vekke oppmerksomhet og skal selvfølgelig få leseren til å få lyst til å lese videre. Ikke vet jeg noe om dette, men det blir skrevet her og der at det har betydning for leserinteressen.

Vel, kona har faktisk reist, og nu skal jeg sitte her å følge på antall lesere. Det siste ho gjorde før ho dro, det var å gjøre ferdig to broderier, ramme de inn og faktisk henge de opp på baderomsveggen også. - De her kan du ha å se på når jeg er borte, var de trøstende ord fra kona.

Overskriften må ikke forstås dithen at ho har reist for godt. Ho er bare i Spania sammen med søsteren hennes. Tre uker! Tre uker med behagelig varme, mens her hjemme regner det, blåser det og jaggu er det ikke sludd også innimellom regnbygene.

Vel, jeg får trøste meg med bildene da, selv om det ikke akkurat er direkte likhet, bortsett fra de kvinnelige formene da.

Snakkes.
Posted by Picasa