Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Sy og strikkehobby vil glede mange, også postverket <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

onsdag 24. mars 2010

Sy og strikkehobby vil glede mange, også postverket

21032010220 Det at syaktiviteten og strikkeaktiviteten er intensivert betraktelig merkes på mange måter. Ikke bare er det nye produkter som jeg blir bedt om å kommentere hver dag når man kommer hjem, det er også kjøpt inn postemballasje som skal ligge her i beredskap. Alt dette skyldes den nyankomne prinsessa i Stavanger.

Jeg er jo enig i at prinsessa trenger klær, men hun skal jo ha tid å bruke alt også. Etter hva jeg husker så sover de mestparten av tiden de første månedene. Det er derfor jeg ikke skjønner hvorfor hun skal ha kjoler, strikkegensere, sokker, luer, osv. i alle fasonger! Hun skal jo bare være våken når hun får mat. - Jeg foreslo derfor at vi satset på nattdrakter og spisesmekker de første månedene. - Ho reagerte ikke på mine kommentarer.

Vel, jeg må innrømme at det er litt vanskelig å kjøpe ting til jente-barnebarn. Kona er bedre der. Til gutter er det jo så mange ting. Biler, modelljernbaner, bilbaner, modellfly, ishockeyspill, fotballspill, dataspill osv. Det er ting som gutter liker bedre enn jenter og som farfar kunne ha kjøpt.

- Vel, jeg får være den som kjører til posten med pakkene da.

Snakkes.