Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Nu også med kunstneriske produkter <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

torsdag 6. mai 2010

Nu også med kunstneriske produkter

veggteppe Kona fikk en telefon fra ei av søstrene for en tid tilbake. Søstra har ei gammel campingvogn som står plassert en plass i en fjordtarm her opp.

Her har ho et fortelt som er innredet som ei stue. Den ene “stueveggen” blir da ytterveggen på campingvogna. En sånn yttervegg er ikke alltid så fin, og slettes ikke på ei gammel campingvogn. Det var det telefonsamtalen dreide seg om.

Saken er den at kona blir spurt om ho kunne sy et bilde som søstra hadde funnet i et blad. Bildet, som var et bitte lite utklipp fra bladet, viste nesten bare fargene på teppet, resten var vanskelig å se. Søstra mente også at bilde måtte gjøres lengre, da utklippet viste et lite kvadratisk teppe.

Kona svarer ja, uten å stille krav til plasseringen, lyssettingen eller hvordan bildet blir hengt opp. To-tre dager etterpå så var bildet ferdig.

Kona skal få god karakter av meg på dette arbeidet. Bilde har en flott komponering av farger, breddevariasjon på stoffstrimlene, quiltesyingen og inneholder flotte seilbåter som små motiv på bilde. Rett og slett et kuneriskt arbeid etter idè fra et lite utklipp fra et blad. Kona er også fornøyd og det er jo spesielt artig å få lage såkalte bestillingsverk.

Bilde er altså innkjøpt av eieren av ei gammel campingvogn, og henger nå på utsiden av vognen under et fortelt.

Snakkes.