Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Putene er godkjent <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

mandag 17. mai 2010

Putene er godkjent

15052010257

Gratulerer med dagen alle sammen.

Det har vært langhelg med nydelig vær i nord. Første del ble tilbrakt på hytta og her kom sofaputene i sin nye innpakning fram. De ble nøye plassert i sofaen, flyttet litt til siden, studert litt på avstand og så flyttet 3 cm til siden igjen. Veldig nøye. Når ho omsider var ferdig med plasseringen tok jeg meg den friheten til å ta putene ut en tur i lyngen for fotografering. Så ble de båret tilbake i sofaen igjen og plassert omtrent på samme plass.

Som seg hør og bør så er det mye uteaktivitet når man er på hytta. Det blir man trøtt av, og da er det nydelig når vertikalen kan skiftes ut med en horisontal stilling. Putene har som tidligere nevnt, alltid kommet meg til unnsetning. Jeg tok meg til rette som normalt, men da kom det en klar beskjed. Skal du ligge på putene så får du legge en håndklede over putene.

Det er i grunnen merkelig hvor lydig man er blitt etter mange år. Etter å ha sluppet seg ned i horisontal stilling og så må krøke seg opp igjen, kan føles som et ork.

Vel, jeg gjorde det. Tuslet ut på badet og hentet et håndkle. La det så pent over putene og slapp meg ned i horisontalen igjen. Hva som var årsaken til at jeg ikke ba kona hente håndkledet vet ikke jeg. - Tenkte litt på det når jeg lå der å studerte innsiden av øyenlokkene. Putene ble i alle fall prøvd og funnet i orden.

Snakkes.