Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Joda, det spinner liv <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

søndag 17. oktober 2010

Joda, det spinner liv

Ja, nu har jeg hatt meg en pause, men det var ikke meningen at den skulle bli 5 måneder. Jeg strevdes litt med å komme inn her, man må jo ha brukernavn og passord. Jeg må vist begynne slik som kona, skrive huskelapper på alt.


Vel pausen har ikke vært brukt til noe spesielt. Jeg må huske å takke for alle kommentarer og oppfordringer om å blogge videre. Får håpe at ånden er kommet tilbake. Kone er på quiltetreff i Norge (Kobbelv), men Quilteånden er igjen her nede i Spania. Den gav meg et spark så jeg måtte sette meg ned.


Jeg har jo snakket med kona på telefon fra Spania flere ganger, og jeg kunne jo egentlig ha fortalt mye fra quiltetreffet. Telefonsamtalen forløper seg nemlig om hva som skjer på Kobbelv og hva den ene og den andre syr. Det er mønster som ho har fått og det er nye stoffer som er kjøpt inn. Jeg har klart å komme inn i samtalen med et hmm av og til, heldigvis på riktige plasser.


Jeg skal innrømme at det er litt spesielt når man har muligheten for å overvintre i Spania, og så bestiller man flybillett hjem for å delta på et symaskintreff. 50 stoffgale damer samlet på et vertshus på den mest øde strekningen på E6 nord for Fauske.

Vi har også vært i sjømannskirka her i Torrevieja. Der har de ei Quiltegruppe som møtes hver onsdag og sitter i 4 timer å syr til kirkens julemesse. Her har kona meldt seg på. Flott tiltak. Kirka holder stoff og trå, og damene syr. Jeg var faktisk med første gang også! Det var nu mest for å se på kirkebygget. Det er jo ei helt ny kirke og den er faktisk veldig aktiv i lokalsamfunnet her ned.

Ok, da må jeg dessverre avslutte. Fotballkamp på TV begynner nu.

Snakkes.