Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Her blir det handling <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

torsdag 21. oktober 2010

Her blir det handling

Nu har det seg sånn at jeg tilfeldigvis skal delta på en konferanse i Houston i Texas først i november. Vi har vært i Texas èn gang tidligere, men da kjørte vi Route 66 på motorsykkel gjennom staten, og det var og
så langt i fra kysten.

Siden jeg skal være borte i over ei uke så tenkte jeg at jeg skulle kjøpe en billett til kona også, som en overraskelse. Så kunne hun bli med på turen "over there". Jeg ventet nu litt med å fortelle dette, men ved en passende anledning så presenterte nu jeg overraskelsen. Ho ble jo veldig glad selvfølgelig. Ekstrapoeng på meg der.

Etter litt tid så kom det selvfølgelig fra kona. - Da må du gå inn på nettet å se om det er noen Quiltebutikker der. - Jada, jada, svarte nu jeg. Man må jo være positiv når kona skal være med. Dagen etter så får jeg spørsmål om jeg har funnet noen butikker på nettet.

Jeg hadde selvfølgelig helt glemt å leite etter Quiltebutikker på nettet, men jeg tenkte at nu kan jeg ta en "spansk en". - Nei, det er nok ikke Quiltebutikker i Houston. Det er bare olje i den byen.

Kona er i Norge akkurat nu, og her hadde hun selvfølgelig vært på et Quiltemøte i Lappetøtteklubben. Her hadde hun truffet ei annen stoffgal dame som kunne fortelle at verdens største Quiltemesse går av stabelen akkurat den samme uke som vi er i Houston.

- Så kom selvfølgelig kommentaren som jeg viste ville komme -"jeg trodde du kunne leite på nettet". Jeg tror ikke helt jeg vet hva jeg svarte, men ut kom kommentaren likevel - "den må ha blitt bestemt etter at jeg var inne på nettet". - Nei prøv deg ikke kom det skarpt. - Det her er verdens største messe som har vært en årlig foreteelse i mange år, og hvor det kommer tusenvis av utstillere fra hele verden!

Vel, ekstrapoengene er i alle fall tapt og nu skal vi ha med oss en stor TOM koffert.

Snakkes.