Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Verdens største Quiltemesse <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

lørdag 6. november 2010

Verdens største Quiltemesse

Det har seg slik at jeg ble med kona en ettermiddag på verdens største Quiltemesse. I Houston Texas. Helt utrolig. Alt er stor her borte, også Quiltemesser.

Det var omtrent 0,0007 % mannfolk på messa og dette var nok årsaken til at alle herretoaletter var omgjort til dametoaletter. Det var faktisk panikk ei stund for meg da jeg oppdaget at absolutt alle toaletter var omgjort til dametoalett. Så ble jeg heldigvis fortalt at det fantes et herretoalett i noe som het Husband Lounge, helt i enden av den digre hallen, som sikker rommet 3 fotballbaner.

Vi gikk 3-4 timer i kø langs uendelig lange korridorer med boder. Sytråd, stoffer i alle fasonger og farger, sakser, knapper, mønstre og alt mulig dall.

I løpet av de fire dagene som messen varer er det beregnet et besøk på mellom 50.000 - 100.000 besøkende. Utallige busser sto oppstilt utenfor George Brown Convention Center, som hadde shyflet stoffgale damer inn til senteret. De hadde ett mål i blikket; stoff. Det var nesten sånn at sto du i veien så blei du trampet ned.

Selvfølgelig traff vi Narvikfolk her borte. Ei målbevisst lappetøtte, som hadde lagt ei uke ferie hit for å handle og for å gå på kurs. Ho innrømmet at dette var svært forskjellig i fra hverdagen hjemme med jobb i vegvesenet, men neste år var allerede booket inn.

Appropo booking til neste år. Dette måtte jo være noe for norsk Quilte-union, (hvis det er det det heter?) å arrangere en felles tur for alle norsk quiltedamer. Dette må bare oppleves. Dette er mekka for alle quiltere!

Snakkes.