Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Det er mye som må ofres, når en har en Quilter i huset <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

mandag 5. september 2011

Det er mye som må ofres, når en har en Quilter i huset

Da var høsten kommet og symaskinen er i full gang. Det har den forresten vært i mange uker allerede. I høst ser det ut til å bli store tepper. Det er allerede produsert 6 svære sengtepper til barnebarna. Det spesielle med teppene er at det er klippet opp brukte dongeribukser, og så er dette sydd inn i teppene.
Dongeribuksene er samlet sammen fra konas egne brukte bukser, barnas bukser, og mine gamle bukser. Dokker leste riktig! Hun har vært i skapet å hentet mine gamle dongeribukser, som jeg har spart på for å ha til arbeidsbukser.
De beste arbeidsbuksene er nemlig de gamle dongeribukser som ikke lengre kan brukes til daglig. Det er bare helt nydelig å ta helg for så å ta på seg "lompen" for å snekre litt, male litt eller stelle i hagen.
Nu er jeg fri for arbeidsklær! Jeg får ikke gjort noen ting. Jeg har ei lang liste som skal gjøres, men hele listen må nå bare makuleres fordi produksjon av sengtepper måtte prioriteres!
Her om dagen ble jeg påminnet om at kanskje gresset i hagen burde klippes èn gang til før høsten kom. - Jeg måtte jo svare som sant var; - dessverre, jeg har ikke arbeidsklær.
Så kommer det fra kona, - kan du ikke ta i bruk noen av de gamle dressene du har hengende i skapet, som du sikker ikke kommer til å bruke flere gang? -Nei, vet du hva, måtte jeg svare!
- Kan du tenke deg hva naboene skulle tenke dersom jeg kom ut i dress for å slå gresset??
- "Nei nu er han Hareide blitt så fin på det at han kler seg om i dress for å slå plenen"Ha en fin kveld.