Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Hva annet kan jeg gjøre <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

onsdag 14. september 2011

Hva annet kan jeg gjøreJeg tenkte at jeg kunne jo fortelle hva jeg gjør når kona sitter å Quilter.   Vel, litt fotball på TV`n blir det tid til, men litt knapping på PCèn blir det også tid til.  

Det var en gang her på seinsommeren at jeg surfet litt rundt på nettet å søkte litt informasjon om sykkelveier i Spania.  Jeg fant flere nettsider, men ingen norsk informasjon.  Da tenkte jeg at kanskje skulle jeg lage litt norsk informasjon om Spania, og så gikk jeg igang.   Etterhvert fant jeg jo ut at det var mye informasjon på norsk der ute, men da var jeg kommet så langt at jeg syntes det var for galt å stanse.   Det finnes jo mange skobutikker også i en by, og har man anledning så stikker man jo innom alle, altså kona.

Vel, her er resultatet.   Siden blir selvfølgelig aldri ferdig, men en gang må jeg si at det er så bra at det kan presenteres for en større gruppe.   Dette har selvfølgelig ikke så mye med Quilting, dvs. det har jo det, siden kona sitter å quilter.  Hva annet kan jeg gjøre da?

Så er det bare å sende inn tips på ting som mangler.   Jada, jeg er klar over at spanske quilteklubber ikke er presentert, men det kan kanskje komme seinere.  Ta en titt likevel : http://www.spania-agenten.priv.no/


Ha en fin kveld.

Snakkes.