Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Overraskelser bare krydrer tilværelsen <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

onsdag 14. oktober 2009

Overraskelser bare krydrer tilværelsen

Kona er forsatt i Spania. Det er SVV hver dag, fortelle hun. SVV = Sol, Varmt, Vin. Tirsdag i neste uke kommer hun hjem med siste fly til Evenes, og onsdag formiddag drar hun og nabokona til Kobbelv på Quiltetreff.

Du snakker om å komme i andre rekke.

Jeg og naboen blir da de ensomme ektemenn, og må da selvfølgelig finne noe å fordrive tiden med. Quiltetreffet varer helt til søndag i neste uke.

Vel, jeg er nu på reise jeg også. Sitter på et hotell i Borlânge i Sverige akkurat nu. Så skal jeg til Oslo fredag og besøke dattera, og så til Stavanger på lørdag for å besøke eldste sønn med barnebarn. Noen må jo ta et ansvar å holde familien samlet! Egentlig skal man jo ikke skrive i blogger at man er bortreist, men yngste sønn bør i huset hjemme, så det er ikke tomt hus.

Jeg har jobboppgaver i Stavanger mandag og tirsdag i neste uke, og så har jeg booket meg på samme fly fra Oslo som kona kommer med. Overraskelse tenker jeg. Jeg har til og med booket setet ved siden av henne. Får håpe ho ikke flipper helt ut når hun treffer meg etter tre uker. Vi er jo tross alt ombord på et fly.

Til dere som ikke kjenner til Quitetreffet på Kobbelv, så er det Nordre Sørfold Husflidslag som arrangerer dette for fjerde gang i år. Oppslutninger har bare vært økende og i år har det vistnok tatt helt av. De må fordele dette over to helger forteller Turid Simonsen, som er initiativtaker og primus motor for arrangementet.

Vel, naboen og jeg har faktisk vår fjerde "Quiltehelg" vi også i år. Til neste år har vi jubileum. Jeg trur det blir Spania da.


Snakkes.