Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Passert fem tusen <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

lørdag 10. oktober 2009

Passert fem tusen

For noen måneder siden leste jeg en blogg, vel mellom oss så kan jeg innrømme det. Det var en Quilteblogg. Jeg må jo holde kona oppdatert om hva som rører seg på de andre bloggene. Det var da jeg leste at bloggeren feiret at hun hadde passert 5000 lesere.

Jeg skal innrømme at bloggen min ble startet for å lære meg litt om blogging. Jeg knyttet meg dengang opp til Google Analytics, og her om dagen så sjekket jeg besøkstallene. Jaggu var det ikke passert fem tusen her også.

Google Analytics er fantastisk. Her kan man faktisk se hvor besøkene kommer i fra rundt i landet. Faktisk så er hele landet representert. Det er litt tynt i fra Finnmark, men eller så er det kysten rundt.

Appropo Finnmark. Det er jo litt rart at ikke flere leser bloggen herfra, de er jo flink å sy i dette fylket også.

- Det kan jo hende at de bruker ordet Lappeteknikk i stedet for Quilting. - Men som jeg forstår så er det SAME sak. - Uff, den var bløt. - Man skal ikke tulle med folk i blogger, unnskyld.


Det er også mulig å finne ut hvilken by som representerer flest besøk, og her viser det seg å være Bergen. Min hjemby kommer bare på en sjetteplass! - Som vi sier i Narvik, bare vi slår Harstad så er det greit, og det klarte vi.

I fra Analytics så kan man også finne ut hvordan de som besøker bloggen finner fram til bloggen. Overraskende for meg, så er det ikke søkemotorer som styrer besøk inn til min blogg, men henvisningssider. Hele 78,62 % av besøkene kommer fra andre sider som har en link til min blogg. Da måtte jeg jo finne ut hvilke andre websteder som sender trafikk inn til min blogg. Igjen er det mulig å finne denne informasjonen, og her er altså de som jeg må takke mest.
På toppen er Lappestua, så kommer "bare berit sin", og Lekaquilt.
Konklusjonen er: Det har ikke vært mange som leste bloggen min uten at dere linket til min blogg. Tusen takk for linkene. Og er det noen som ønsker at jeg skal linke til deres blogg, så er det bare å si i fra. Jeg bytter gjerne linker.
Snakkes.