Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Blir det lappeteknikk dette? <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

torsdag 9. april 2009

Blir det lappeteknikk dette?

På besøket på IKEA så ble det rullet ut flere meter med et stoff med stiper i gult og blått. - Hei, hei, det her er jo ikke Quiltestoff prøvde jeg med på. - Normalt så kjøper du jo bare små biter med stoff, ikke flere meter!

- Du skal få se, svarer kona. - Det skal bli Quilting etterhvert. - Det her skal bli et slumreteppe til morsan i 80 årsgave. (Vi er fra Narvik så vi sier morsan når vi omtaler vår mor. Det kommer av at vi har så lange tradisjoner med samhandling med svenskene i Kiruna).

- Lappeteknikk består jo av å sy stiper og lapper hit og dit, ikke kjøpe ferdig stoff, prøvde jeg med på. - Som sagt, du skal få se, her skal det komme broderier og her skal det komme bilder av oldebarna, forklarer kona.

- Du kan jo lage en føjetong på bloggen, så har du jo noe fornuftig å skrive om, fleiper hun med et stort glis. - Ok, svarer jeg, det kan jeg selvfølgelig gjøre, men det forplikter jo. - Og jeg har ikke fortalt hvor mange som leser bloggen min, og det er flere enn fem, understreker jeg.

- Det her skal bli et flott teppe, svarer hun og det må bare bli ferdig til 24 mai, uansett om du skriver eller ikke!

- Ja det er sant, og jeg tviler egentlig ikke på at dette blir en flott gave, må jeg bare innrømme.


Der lesere skal bli holdt orientert om utviklingen.

Snakkes.
Posted by Picasa