Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Ny løper er det blitt <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

fredag 3. april 2009

Ny løper er det blitt

Ja, som dere forstår så produseres det altså Quilt her i heimen. Vi har etterhvert et relativt rikholdig sortiment av duker, løpere, brikker osv. Spør kona meg om en du er fin, ja da har jeg litt problem med å vite hva jeg skal si. Men spør kona om hvilken som er penest mellom flere valg, ja da klarer jeg selvfølgelig å velge. Det er det som kona ikke forstår. Det er vanskelig å mene om èn duk er pen, men det er enkelt å si hva som er penest mellom to duker.

Det er her det blir problem når jeg blir spurt og det bare er ett alternativ. Når jeg da svarer med å stille tilbake et nytt spørsmål, - har du flere alternativer, ja da blir jeg liksom ikke forstått. Jeg mener selvfølgelig ikke at duken er mindre pen, men jeg er ikke i stand til å si om duken er pen, men jeg er istand til å si om den ene duken er penere enn den andre. Derfor spør jeg etter flere alternativer.

Vel jeg synes selvfølgelig alt som kona lager er pent, men jeg har liksom ikke de samme "sanser" etablert slik at jeg kan rope ut - dæven den dær duken var helt nydelig.

Vel, nok om det. Her er i alle fall et eksempel på årets produksjon.

Snakkes.
Posted by Picasa