Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: Fredagskveld og handarbeidshalvtimen <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

fredag 17. april 2009

Fredagskveld og handarbeidshalvtimen

Hva er ikke mere koselig enn handarbeidshalvtimen. Det er den stunden etter at man har spist middag ute på terrassen med et godt glass vin, ettermiddagskaffen er inntatt og mørket er begynt å sige innover. Tiden er også kommet for å snakke litt om hva vi har gjort i dag, og kanskje legge noen planer for morgendagen. Det er den stunden når kona tar fram noe håndarbeid. Vi får med oss nyhetene på de norske kanalene (vi er fortsatt i Spania) og Nytt på nytt er begynt.

Handarbeidshalvtimen består da ofte av at jeg snakker og kona svarer humm, og hvor hun holder blikket ned i sytøyet og bare venter på neste spørsmål eller sted hvor det er naturlig å legge inn et nytt humm. Det er her jeg kan få, med litt gjennomtenkt spørreteknikk, få et humm på de riktige plasser.

Handarbeidshalvtimen er fin å ty til når det ikke er alt for kontroversielle spørsmål som skal diskuteres.

Snakkes.