Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: I sitt rette element <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

onsdag 8. april 2009

I sitt rette element

Vi var en snartur innom IKEA i Murcia i Spania her om dagen. Jeg ble litt opptatt av noen bokhyller og PC bord som jeg tenkte kunne være fine å ha i huset vårt i Spania. Det var litt skiftende vær akkurat den dagen så vi hadde tenkt å tusle litt rundt for å kikke, og kanskje ta en porsjon svenske kjøttboller eller Albòndigas som det heter her.

Vel, etter litt så var jeg fornøyd med å studere hyller og PC bord og skulle da forslå at vi ruslet videre, men kona var borte. Jeg kikket hit og dit, men nei, ingen kone. Jeg regnet med at hun selvfølgelig var rett i nærheten, så jeg spaserte nu rolig videre etter pilene i gulvet.

Hun hadde sikkert luktet at stoffavdelingen var like bortenfor, og så sant som det var tenkt, dær står hun. Hun er i sitt rette element. Alle rullene skal berøres, alle prøver som henger skal også berøres. Det er beundringsverdig å se hvor nøye ei Quiltedame går tilverks når stoffer skal vurderes. Det er ikke pris, nei det er mønster, tykkelse, kvalitet, hvordan stoffer passer sammen, vaskemerker, materialspesifikasjon og sikker mye synsing også. Prisen er faktisk ikke med i vurderingen.

Etterhvert blir det klipping av metervis med stoffer. Til slutt skal prisen beregnes og da går det jaggu på vekt. Akkurat som du kjøper frukt, du tar så mye stoff som du ønsker, legger stoffet på vekta, taster inn en tallkode for valgt stoff, og vips så er prisen satt.

Resten av turen gikk greit. Hun var liksom svært fornøyd med handelen. - Utrolig billige stoffer, fikk jeg høre flere ganger på hjemturen.


God påske.

Snakkes.
Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.
Posted by Picasa