Who links to my website? Technorati Profile Follow my blog with bloglovin´ Other Languages Blog Directory Technorati Profile Min kone Quilter Min kone Quilter: MC tøtter blir Lappetøtter <meta content='dddc4c325a93b320e4014be0a3762f579c756e13' name='tradetracker-site-verification'/>

onsdag 1. april 2009

MC tøtter blir Lappetøtter

Kona og jeg kjører motorsykkel og for noen år siden var jeg redaktør i et MC-blad for medlemmene i Senior MC Nord. Her hadde jeg fornøyelsen av å lage en artikkel om kona og nabo-kjærringa, som begge er "stoff"-avhengig og som kjører motorsykkel.

Artikkelen gikk litt på at vi skulle over til USA for å kjøre Route 66. Som et ledd i forberedelsene gikk damene rundt med hjelm for å venne seg til den høye temperaturen som vi ville møte der borte.

Som dokker ser så er det altså mulig å kombinere flere ulike hobbier, selv om det kanskje er noe ubekvemt å ha hjelm på hode når man sitter med symaskinen.
Jeg kaller dem lappetøtter fordi de begge er medlemmer i Quilteklubben Lappetøttene her i Narvik.


Kona har nu produsert så mye at jeg snart må vise litt bilder av de siste månedens produkter. Det tar jeg i neste innlegg, så følg med, følg med.


Snakkes.

Jeg har plassert min blogg i Narviknorske bloggkart!